Galleri

 
 
Modeller   Spiral Cellar leveres i 2 modeller: Betongrå og hvid, hvor modulfronterne på sidstnævnte spartles og males. Original Spiral Cellar er som titlen beskriver den originale udgave, oprindeligt udviklet i Frankrig og har betonens rustikke udtryk, hvorimod White Spiral Cellar har et mere rent og elegant udtryk. Klik her for at se billeder af de respektive modeller:

Modeller

Spiral Cellar leveres i 2 modeller: Betongrå og hvid, hvor modulfronterne på sidstnævnte spartles og males.
Original Spiral Cellar er som titlen beskriver den originale udgave, oprindeligt udviklet i Frankrig og har betonens rustikke udtryk, hvorimod White Spiral Cellar har et mere rent og elegant udtryk.
Klik her for at se billeder af de respektive modeller:

Lugetyper   Som standard kommer en Spiral Cellar med en træluge. Den kan du se hvis du klikker på menuknappen ‘træ’ nedenfor. Passer en standard træluge ikke ind i din øvrige indretning, har du mulighed for at opgradere til en af vores øvrige luger mod en merpris. Alternativerne er hhv. glasluger og integreret luger som integreres med det omkringliggende gulv.

Lugetyper

Som standard kommer en Spiral Cellar med en træluge. Den kan du se hvis du klikker på menuknappen ‘træ’ nedenfor.
Passer en standard træluge ikke ind i din øvrige indretning, har du mulighed for at opgradere til en af vores øvrige luger mod en merpris. Alternativerne er hhv. glasluger og integreret luger som integreres med det omkringliggende gulv.

 
 
Lys   En Spiral Cellar har den fordel at tilbyde dine vine mørke, som er et must i god vinopbevaring. Men du må naturligvis kunne oplyse din kælder for at kunne navigere i den og adskille de gode flasker fra hinanden. Tilkøber du lys-løsningen hos os, sørger vi for montering af lyset mens kælderen bygges op, så kabelføringen bliver skjult og løsningen elegant at se på.

Lys

En Spiral Cellar har den fordel at tilbyde dine vine mørke, som er et must i god vinopbevaring. Men du må naturligvis kunne oplyse din kælder for at kunne navigere i den og adskille de gode flasker fra hinanden. Tilkøber du lys-løsningen hos os, sørger vi for montering af lyset mens kælderen bygges op, så kabelføringen bliver skjult og løsningen elegant at se på.

 
Trinbeklædning   Trinbeklædning er en tilvalgsmulighed du har til White Spiral Cellar. Vi har håndplukket eksklusive beklædningsløsninger til dig. Bestiller du dem sammen med kælderen, monterer vi trinene for dig når vi laver den færdige finish. Beslutter du dig først senere, leveres de hos dig med tape på bagsiden så du nemt selv kan montere dem på trinene i din vinkælder.

Trinbeklædning

Trinbeklædning er en tilvalgsmulighed du har til White Spiral Cellar. Vi har håndplukket eksklusive beklædningsløsninger til dig. Bestiller du dem sammen med kælderen, monterer vi trinene for dig når vi laver den færdige finish. Beslutter du dig først senere, leveres de hos dig med tape på bagsiden så du nemt selv kan montere dem på trinene i din vinkælder.